«Νέα Χρονιά: Προσδοκίες και φόβοι» Βιωματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

«Νέα Χρονιά: Προσδοκίες και φόβοι» Δυναμωμένοι από τον ερχομό του νέου χρόνου, πιάνουμε ξανά επαφή με όνειρα και προσδοκίες που, ίσως, την χρονιά που πέρασε τις είχαμε παραμερίσει. Όμως, ταυτόχρονα διστάζουμε, φοβόμαστε, καθώς αναγνωρίζουμε όλα τα πιθανά εμπόδια που ενδέχεται να συναντήσουμε στην πορεία. Στο σεμινάριο αυτό, μέσα από βιωματικές ασκήσεις, θα ισχυροποιήσουμε τους δεσμούς μας με τις προσδοκίες μας, αναγνωρίζοντας τις πιθανές δυσκολίες που θα συναντήσουμε, δουλεύοντας για την επίτευξή τους, αλλά και τις δυνάμεις και τα αποθέματα που μας επιτρέπουν να τις διεκδικήσουμε.
Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, θα επιδιώξουμε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας ώστε, ό,τι κι αν συμβεί μέσα στο χρόνο που διανύουμε, να παραμείνουμε ισχυροί και ενσυνείδητα συνδεδεμένοι με τα όνειρα μας, για να βιώνουμε τις δυσκολίες και τους φόβους, ως μέρος της πορείας προς την πραγμάτωση των στόχων μας. Έτσι, θα δημιουργούμε κάθε στιγμή τη ζωή που θέλουμε για τον εαυτό μας και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πιο κοντά σε ότι ονειρευόμαστε.
Λόγω των συνθηκών της εποχής που διανύουμε και με στόχο την ασφάλεια των συμμετεχόντων, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου.

“ Νέα Χρονιά: Προσδοκίες και φόβοι ”

31 Ιανουαρίου 2021
Ώρα: 17:00 – 20:00
Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο σεμινάριο.
 


Φόρμα επικοινωνίας