“Αγαπώντας τα λάθη μας” – Βιωματικό σεμινάριο

 

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

 

“Αγαπώντας τα λάθη μας” Οι ενοχές είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας και αναπόσπαστο κομμάτι των επιλογών μας. Όμως, στην εποχή των αποστάσεων που διανύουμε, οι ενοχές για πράγματα που θεωρούνται φυσιολογικές ενδείξεις της ανθρώπινης επαφής έχουν καταλάβει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε το τέταρτο έψιλον της Ζωής μας, την Ενοχή. Θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους αντιλαμβανόμαστε την ενοχή και πως μπορούμε να την αξιοποιήσουμε, έτσι ώστε να γίνουμε οι δημιουργοί της ζωής που θέλουμε.
Θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις και μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος του κύκλου “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”
“Αγαπώντας τα λάθη μας”
5 Ιουλίου 2020
Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ
Διεύθυνση: : Κιλκίς 4 Ναύπλιο, 21100.
Ώρα: 17:00 – 20:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας