Κύκλος Βιωματικών Σεμιναρίων 2019-2020 Αθήνα

 

Ζεις την ζωή που θέλεις; Όλοι βιώνουμε καταστάσεις που μας δυσκολεύουν. Κάποιες μπορούμε να τις βελτιώσουμε, άλλες δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την στάση μας απέναντί τους. Έτσι γινόμαστε οι δημιουργοί της ζωής που πάντα ονειρευόμασταν.
Σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων θα διερευνήσουμε πως μπορούμε να γίνουμε ο καθένας δημιουργός της ζωής που θέλει για τον εαυτό του, αξιοποιώντας τα υλικά που σε όλους μας προσφέρει η ίδια η ζωή. Την ελευθερία, τις επιλογές, την ευθύνη, την γόνιμη στάση απέναντι στις ενοχές και τα δεδομένα με τα οποία ήρθαμε σε αυτή την ζωή.
Σε όλα τα σεμινάρια θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις. Μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.

 

Κύκλος “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”

Σεμινάρια & Ημερομηνίες:

“Πως να γίνεις ο δημιουργός της ζωής σου”  – 2 Νοεμβρίου 2019
“Πόση Ελευθερία αντέχεις;” – 7 Δεκεμβρίου 2019
“Είμαστε οι Επιλογές μας;”  – 18 Ιανουαρίου 2020
“Είναι βάρος ή δώρο η ευθύνη;”  – 1 Φεβρουαρίου 2020
“Άσε με να κάνω λάθος”  – 29 Φεβρουαρίου 2020
“Πως αντέχω ότι δεν επιλέγω”  – 21 Μαρτίου 2020

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για καθένα από τα σεμινάρια ξεχωριστά ή και για ολόκληρο τον κύκλο.
Κόστος σεμιναρίου: 20 ευρώ
Κόστος κύκλου: 100 ευρώ
Διεύθυνση:  Ταϋγέτου 48Β, Χαλάνδρι 15234 
Ώρα: 17:00 – 20:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας