Βιωματικό σεμινάριο – Είμαστε οι επιλογές μας!

Ένα βιωματικό σεμινάριο για να κάνουμε πιο συνειδητές επιλογές!
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κάθε στιγμή στην ζωή μας είμαστε μπροστά σε αποφάσεις. Είμαστε μπροστά σε επιλογές. Επιλογές που καθορίζουν την πορεία μας από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες. Σε κάποιες απαντάμε θετικά και κάποιες αφήνουμε πίσω. Όμως όλες αυτές οι επιλογές που κάνουμε καθορίζουν την ζωή μας είτε σε μικρότερο είτε σε καθοριστικό βαθμό. Αρνητικές σκέψεις που γεμίζουν το μυαλό μας. Θυμώνουμε τσακωνόμαστε έχουμε ένταση στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους.

Πως μπορούμε αλήθεια αυτές οι επιλογές μας τελικά να είναι όσο πιο συνειδητές γίνεται; Πως παίρνουμε τις πιο καλές για την ζωή μας αποφάσεις; Πως μπορούμε να διαχειριζόμαστε τον θυμό μας;

Το μυστικό κρύβεται πάντα μέσα μας. Κρύβεται στο πόσο αναγνωρίζουμε τις δικές μας δυνατότητες. Όσο περισσότερο τόσο πιο συνειδητές επιλογές κάνουμε και τόσο περισσότερο θα δημιουργήσουμε τελικά την ζωή που επιθυμούμε.
Αυτός είναι ο στόχος του Σεμιναρίου «Είμαστε οι επιλογές μας!». Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα καλλιεργήσουμε τις δικές μας δεξιότητες και ικανότητες να αποφασίζουμε πρώτα μέσα μας.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 5-8 μ.μ. Κιλκίς 4 στο Ναύπλιο να ανακαλύψουμε μαζί τις δικές μας συνειδητές επιλογές.

Κόστος σεμιναρίου: 10 Ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα την δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας