«Το δώρο της ευγνωμοσύνης» Βιωματικό Διαδικτυακό Σεμινάριο

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

«Το δώρο της ευγνωμοσύνης» Η ευγνωμοσύνη είναι ένα συναίσθημα που συνήθως πιστεύουμε ότι έρχεται για να ξεπληρώσει μια οφειλή. Όμως στην πραγματικότητα η ευγνωμοσύνη υπάρχει κυρίως για να μας συνδέει με τα δώρα μας και τους δωρητές μας, με αυτό τον τρόπο η ευγνωμοσύνη διευρύνει τον εσωτερικό μας χώρο και μας προσφέρει πρόσβαση στις πηγές δύναμης μας. Καθώς διανύουμε μια δύσκολή περίοδο που καλούμαστε να πενθήσουμε πολλές μικρές ή μεγαλύτερες απώλειες, τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μην ξεχνάμε να είμαστε ευγνώμονες στους σημαντικούς μας ανθρώπους αλλά και στον ίδιο τον εαυτό μας για τα δώρα που μας προσφέρονται καθημερινά.
Σε αυτό το σεμινάριο μέσα από βιωματικές ασκήσεις και προσωπικά μοιράσματα θα ανοίξουμε περισσότερο την πρόσβαση μας στην ευγνωμοσύνη, για να μπορούμε να παίρνουμε δύναμη αλλά και να χαρίζουμε δύναμη λέγοντας ευχαριστώ.
Λόγω των συνθηκών της εποχής που διανύουμε και με στόχο την ασφάλεια των συμμετεχόντων, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου.

“ Η δύναμη της Ευγνωμοσύνης ”

28 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα: 17:00 – 20:00
Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο σεμινάριο.
 


Φόρμα επικοινωνίας