“Πως αντέχω ότι δεν επιλέγω” – Βιωματικό σεμινάριο

 

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

 

“Πως αντέχω ότι δεν επιλέγω” Οι συνθήκες της ζωής μας, είτε καλές είτε κακές, είναι συνθήκες που, πολλές φορές, δεν έχουμε επιλέξει αλλά καθορίζουν την ζωή μας. Ακόμα και η ίδια η εποχή που διανύουμε είναι μια ιστορική συγκυρία που δεν μπορούμε να ελέγξουμε αλλά μας επηρεάζει. Είναι συνθήκες που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την στάση μας απέναντί τους.
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε το πέμπτο έψιλον της Ζωής μας, την Ερριμμενότητα. Θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους την αντιλαμβανόμαστε και πως μπορούμε να την αξιοποιήσουμε, έτσι ώστε να γίνουμε οι δημιουργοί της ζωής που θέλουμε.
Θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις και μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.
Το σεμινάριο αποτελεί μέρος του κύκλου “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”
“ Πως αντέχω ότι δεν επιλέγω ”

19 Ιουλίου 2020

Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ

Διεύθυνση: : Κιλκίς 4 Ναύπλιο, 21100.

Ώρα: 18:00 – 21:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας