Φόρτωση Events
  • Αυτή η event έχει τελειώσει.

Πως αντέχω ότι δεν επιλέγω

19 Ιουλίου, 2020 |6:00 μμ - 9:00 μμ 15€

Οι συνθήκες της ζωής μας, είτε καλές είτε κακές, είναι συνθήκες που, πολλές φορές, δεν έχουμε επιλέξει αλλά καθορίζουν την ζωή μας. Ακόμα και η ίδια η εποχή που διανύουμε είναι μια ιστορική συγκυρία που δεν μπορούμε να ελέγξουμε αλλά μας επηρεάζει. Είναι συνθήκες που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε την στάση μας απέναντί τους.
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε το πέμπτο έψιλον της Ζωής μας, την Ερριμμενότητα. Θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους την αντιλαμβανόμαστε και πως μπορούμε να την αξιοποιήσουμε, έτσι ώστε να γίνουμε οι δημιουργοί της ζωής που θέλουμε.
Θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις και μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.
Το σεμινάριο αποτελεί μέρος του κύκλου “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
19 Ιουλίου, 2020
Ώρα:
6:00 μμ - 9:00 μμ
Κόστος
15€
Κατηγορίες Event:
,

Τοποθεσία

Ναύπλιο
Κιλκίς 4 21100 Greece + Χάρτης Google

Διοργανωτής

Μαρία Ιωαννίδου
Τηλέφωνο:
+30 6937 756 887
Email:
mariaioannidou85@gmail.com