“Είναι βάρος ή δώρο η ευθύνη;” – Βιωματικό σεμινάριο Ναύπλιο

 

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Είναι βάρος ή δώρο η ευθύνη; Η ευθύνη είναι μια λέξη με αρνητικούς συνειρμούς. Όμως, στην πραγματικότητα είναι ένα από τα ομορφότερα δώρα που έχει δοθεί στον άνθρωπο. Ευθύνη σημαίνει να αναγνωρίζεις ότι είσαι το υποκείμενο των επιλογών σου.
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε το τρίτο έψιλον της Ζωής μας, την Ευθύνη. Θα διερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη και πως μπορούμε να την αξιοποιήσουμε, έτσι ώστε να γίνουμε οι δημιουργοί της ζωής που θέλουμε.
Θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις και μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος του κύκλου “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”
“Ευθύνη”
8 Μαρτίου 2020
Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ
Διεύθυνση: : Κιλκίς 4 Ναύπλιο, 21100.
Ώρα: 17:00 – 20:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας