“Είμαστε οι Επιλογές μας;” – Βιωματικό σεμινάριο Ναύπλιο

 

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Είμαστε οι Επιλογές μας; Επιλέγω σημαίνει αποκλείω. Οποιαδήποτε επιλογή και να κάνουμε, πάντα θα αφήνουμε κάτι πίσω. Αυτή η συνειδητότητα είναι και ένα από τα βασικά συστατικά που θα μας κάνουν δημιουργούς της ζωής μας.
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε το δεύτερο έψιλον της Ζωής μας, τις Επιλογές. Θα διερευνήσουμε πως μπορούμε να αποκτήσουμε επίγνωση του τρόπου που επιλέγουμε, αλλά και θα εξερευνήσουμε τα όρια και τις επιπτώσεις που έχουν οι επιλογές που κάνουμε.
Θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις και μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος του κύκλου “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”
“Επιλογές”
2 Φεβρουαρίου 2020
Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ
Διεύθυνση: : Κιλκίς 4 Ναύπλιο, 21100.
Ώρα: 17:00 – 20:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας