“Πόση Ελευθερία αντέχεις;” – Βιωματικό σεμινάριο Ναύπλιο

 

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Εσύ πόση ελευθερία αντέχεις; Αντέχεις; Μα τι λέω; Η ελευθερία είναι μια λέξη με θετικούς συνειρμούς. Όμως ο Ζαν Πωλ Σαρτρ διατείνεται πως είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε ελεύθεροι.
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε το πρώτο έψιλον της Ζωής μας, την Ελευθερία. Θα διερευνήσουμε πως μπορούμε να αποκτήσουμε επίγνωση της ελευθερίας μας και των αναρίθμητων δυνατοτήτων της που μας δίνει αλλά και να εξερευνήσουμε τα όρια και τους περιορισμούς της.
Θα δουλέψουμε αρχικά με βιωματικές ασκήσεις και μέσα από τις ασκήσεις θα εξερευνήσουμε την προσωπική μας σχέση με τις έννοιες που διερευνούμε και θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με την ομάδα. Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει αναπλαισίωση όσων μοιραστήκαμε μέσα από τη θεωρία της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας με σκοπό κάθε συμμετέχων/ουσα/ον να ανακαλύψει εναλλακτικές οπτικές στα θέματα που τον/την/το απασχολούν.

Το σεμινάριο αποτελεί μέρος του κύκλου “Γίνε ο δημιουργός της ζωής που θέλεις”
“Ελευθερία”
12 Ιανουαρίου 2020
Κόστος σεμιναρίου: 15 ευρώ
Διεύθυνση: Κιλκίς 4 Ναύπλιο, 21100.
Ώρα: 17:00 – 20:00

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.
 


Φόρμα επικοινωνίας