Βιωματικό σεμινάριο – Μια χρονιά… όπως τη θέλω!

Ένα βιωματικό σεμινάριο για τις ευκαιρίες του νέου χρόνου

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

 

Κάθε νέα χρονιά μπορεί να είναι μια καινούρια ευκαιρία για να φέρουμε κάποιες από τις αλλαγές που θέλουμε στη ζωή μας, να εξελιχθούμε και να ωριμάσουμε. Ας πάρουμε την ευκαιρία που μας έφερε το 2019 για να αναλογιστούμε τους στόχους και τα όνειρα μας αλλά και τους τρόπους που έχουμε για να τα κάνουμε πράξη.
Ελάτε να μοιραστούμε τις προσδοκίες και τα σχέδια μας, να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδιά μας, να ανακαλύψουμε τις δυνάμεις μας και να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον, για να είναι αυτή η χρονιά καλύτερη από ότι τολμάμε να ονειρευτούμε.
Αυτός είναι και ο στόχος του σεμιναρίου «Μια χρονιά… όπως την θέλω».  Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα προσδιορίσουμε τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε και θα δούμε τρόπους που θα μετατρέψουν τα εμπόδια στον δρόμο μας σε ευκαιρίες.

Σας περιμένουμε τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 5-8 μ.μ. Ταϋγέτου 48Β, Χαλάνδρι 15234 για να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά δυναμικά.
Κόστος σεμιναρίου: 20 Ευρώ
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα την δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας