Βιωματικό σεμινάριο – Μετατρέποντας τα Εμπόδια σε Ευκαιρίες

Ένα βιωματικό σεμινάριο για τις ευκαιρίες του νέου χρόνου

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Κάθε νέα χρονιά μπορεί να είναι μια καινούρια ευκαιρία για να φέρουμε κάποιες από τις αλλαγές που θέλουμε στη ζωή μας, να εξελιχθούμε και να ωριμάσουμε. Με αφορμή την συζήτηση που ξεκίνησε από την ομώνυμη ομιλία μου στο TedX, ας πάρουμε την ευκαιρία που μας έφερε το 2019 για να αναλογιστούμε τους στόχους και τα όνειρα μας αλλά και τους τρόπους που έχουμε για να τα κάνουμε πράξη.
Ελάτε να μοιραστούμε τις προσδοκίες και τα σχέδια μας, να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδιά μας, να ανακαλύψουμε τις δυνάμεις μας και να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον, για να είναι αυτή η χρονιά καλύτερη από ότι τολμάμε να ονειρευτούμε.
Αυτός είναι και ο στόχος του σεμιναρίου «Μετατρέποντας τα Εμπόδια σε Ευκαιρίες». Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα προσδιορίσουμε τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε και θα δούμε τρόπους που θα μετατρέψουν τα εμπόδια στον δρόμο μας σε ευκαιρίες.

 

Σας περιμένουμε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 5-8 μ.μ. Κιλκίς 4 στο Ναύπλιο για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά δυναμικά.

Κόστος σεμιναρίου: 10 Ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα τη δική σας θέση στο Σεμινάριο.


Φόρμα επικοινωνίας