Φόρτωση Events
  • Αυτή η event έχει τελειώσει.

Είμαστε οι επιλογές μας!

10 Νοεμβρίου, 2018 |4:00 μμ - 7:00 μμ 10€

Ένα βιωματικό σεμινάριο για να κάνουμε πιο συνειδητές επιλογές!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κάθε στιγμή στην ζωή μας είμαστε μπροστά σε αποφάσεις. Είμαστε μπροστά σε επιλογές. Επιλογές που καθορίζουν την πορεία μας από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες. Σε κάποιες απαντάμε θετικά και κάποιες αφήνουμε πίσω. Όμως όλες αυτές οι επιλογές που κάνουμε καθορίζουν την ζωή μας είτε σε μικρότερο είτε σε καθοριστικό βαθμό. Αρνητικές σκέψεις που γεμίζουν το μυαλό μας. Θυμώνουμε τσακωνόμαστε έχουμε ένταση στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους.

Πως μπορούμε αλήθεια αυτές οι επιλογές μας τελικά να είναι όσο πιο συνειδητές γίνεται; Πως παίρνουμε τις πιο καλές για την ζωή μας αποφάσεις; Πως μπορούμε να διαχειριζόμαστε τον θυμό μας;

Το μυστικό κρύβεται πάντα μέσα μας. Κρύβεται στο πόσο αναγνωρίζουμε τις δικές μας δυνατότητες. Όσο περισσότερο τόσο πιο συνειδητές επιλογές κάνουμε και τόσο περισσότερο θα δημιουργήσουμε τελικά την ζωή που επιθυμούμε.
Αυτός είναι ο στόχος του Σεμιναρίου «Είμαστε οι επιλογές μας!». Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα καλλιεργήσουμε τις δικές μας δεξιότητες και ικανότητες να αποφασίζουμε πρώτα μέσα μας.

Πληροφορίες

Ημερομηνία:
10 Νοεμβρίου, 2018
Ώρα:
4:00 μμ - 7:00 μμ
Κόστος
10€
Κατηγορίες Event:
,

Τοποθεσία

Ναύπλιο
Κιλκίς 4 21100 Greece

Διοργανωτής

Μαρία Ιωαννίδου
Τηλέφωνο:
+30 6937 756 887
Email:
mariaioannidou85@gmail.com