Βιωματικό σεμινάριο – “Δεν με νοιάζει τι λες για μένα.”

“Δεν με νοιάζει τι λες για μένα.”

Ένα βιωματικό σεμινάριο για την κριτική που δεχόμαστε από τους συνανθρώπους μας!
Σάββατο 28 Απριλίου 2018 Ναύπλιο

Πόσο δύσκολο είναι σήμερα να αντιμετωπίσουμε την κριτική των φίλων μας;
Την κριτική των “δικών” μας ανθρώπων; Ακόμα και την κριτική από την ίδια μας την οικογένεια;
Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι σχέσεις των ανθρώπων περιέχουν πολύ συχνά το “μικρόβιο” της κριτικής πολλές φορές ειπωμένης με όχι και τόσο “διπλωματικό” τρόπο. Έτσι το ενδιαφέρον των γύρω μας, ο στόχος τους να βοηθήσουν, να μας σταθούν ή να μας συμβουλεύσουν πολλές φορές έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.
Πως πραγματικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις; Πως μπορούμε να δούμε τα θετικά χωρίς να νιώθουμε συνεχώς την συναισθηματική ένταση που προκαλεί η συνεχής κριτική απέναντι στην καθημερινότητά μας;
Αυτός είναι ο στόχος του Σεμιναρίου “Δεν με νοιάζει τι λες για μένα”.
Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα καλλιεργήσουμε τις δικές μας δεξιότητες και ικανότητες να αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις και να βγαίνουμε στο τέλος κάθε συζήτησης με θετικό για εμάς πρόσημο.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 5-8 το απόγευμα Κιλκίς 4 στο Ναύπλιο για να ανακαλύψουμε μαζί τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα μας απέναντι σε αυτές τις καταστάσεις.

Κόστος σεμιναρίου: 10 Ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937756887 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και κλείστε τώρα την δική σας θέση στο Σεμινάριο.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 


Φόρμα επικοινωνίας